nieuwvliet-bad

Omgeving Minicamping 'De Catshoek'

Vlissingen BreskensDoordat onze camping op een centrale plaats ligt zijn er vele mogelijkheden om uitstapjes te maken naar de grotere steden zoals het in België gelegen Brugge, Gent en Antwerpen, of met het fiets/voet veer een overtocht over de Westerschelde naar Vlissingen of Middelburg. Het pittoreske Sluis en Hulst mag u zeker ook niet missen.

Op een afstand van 1,5 km. vindt u één van de breedste en schoonste stranden van de Zeeuws-Vlaamse kust in Nieuwvliet, waar u de zilte zeelucht kunt opsnuiven. Dé familiebadplaats bij uitstek. Kinderen kunnen er naar hartenlust ravotten en zwemmen onder het nauwlettende oog van professionele redders. Voor verloren gelopen kleintjes zijn de 'Nijntjespalen' een gemakkelijk herkenningspunt. In de moderne strandpaviljoens kan iedereen verfrissing zoeken met een glaasje of een ijsje.

Het strand is via een prachtig fietspad te voet of op de fiets te bereiken of als u met de auto wilt zijn er mooie (tegen betaling) parkeer gelegenheden. (gemeentesluis.nl)

Een fiets, tandems enz. kunt u bij ons in de buurt huren (deroodrunner.nl), maar ook voor andere zaken is er in de nabije omgeving voor elk wat wils , om maar eens te noemen: talrijke eetgelegenheden, karten / paintballen, natuur en vogelreservaat 't Zwin, overdekt zwembad Oostburg, Openluchtzwembad Aardenburg, Hippod’Or Nieuwvliet waar u kunt paardrijden.

We kunnen u ook adviseren om zeker eens in het voorjaar en/of in het najaar een kijkje te komen nemen op onze camping, de natuur is dan heel anders dan in de zomer, van jong groen in het voorjaar naar de warme herfst kleuren in het najaar.