Doordat onze camping op een centrale plaats ligt zijn er vele mogelijkheden om uitstapjes te maken naar de grotere steden zoals het in België gelegen Brugge, Gent en Antwerpen.

Het pittoreske Sluis en Hulst in Zeeuws Vlaanderen mag u zeker ook niet missen.

Op een afstand van 1,5 km. vindt U één van de breedste stranden van de Zeeuws-Vlaamse kust in Nieuwvliet, dé familiebadplaats bij uitstek. Kinderen kunnen er naar hartelust ravotten en zwemmen onder het nauwlettende oog van professionele redders. Voor verloren gelopen kleintjes zijn de 'Nijntjespalen' een gemakkelijk herkenningspunt. In de strandpaviljoens kan iedereen verfrissing zoeken bij een glaasje of een ijsje.

Het strand is via een prachtig fietspad te voet of op de fiets te bereiken of als u met de auto wilt zijn er mooie (tegen betaling) parkeer gelegenheden. (www.gemeentesluis.nl)

Een fiets, skelter enz. kunt u bij ons in de buurt huren. (www.deroodrunner.nl)

Maar ook voor andere zaken is er in de nabije omgeving voor elk wat wils, om maar eens te noemen: talrijke eetgelegenheden, karten, natuur en vogelreservaat 't Zwin, overdekt zwembad Oostburg, Hippodor Nieuwvliet waar u kunt paardrijden. (www.hippodor.nl/pscnieuwvliet)

We kunnen U ook adviseren om zeker eens in het voorjaar en/of in het najaar een kijkje te komen nemen op onze camping, de natuur is dan heel anders dan in de zomer, van jong groen in het voorjaar naar de warme herfst kleuren in het najaar.